ویتامین E یک ویتامین مهم است که برای عملکرد صحیح بسیاری از اعضای بدن مورد نیاز است و برای کند کردن روند پیری به طور طبیعی نیز بسیار مفید است.
ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی است که در بدن نقش آنتی اکسیدان دارد. همچنین به پیشگیری از آسیبهای رادیکالهای آزاد کمک میکند.
به گزارش مجله دلتا؛ ویتامین ای، یک ویتامین مهم و برای عملکرد صحیح بسیاری از اعضای بدن مورد نیاز است. این ویتامین در بسیاری از غذاها، مانند روغنهای خاص، آجیل، گوشت و تخم پرندگان، میوهها و روغن جوانهی گندم یافت میشود. همچنین به صورت مکمل هم در دسترس است. این ویتامین در درمان و پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی مانند درد قفسهی سینه، فشار خون بالا و گرفتگی یا انسداد رگها موثر است .
شرایط خاصی وجود دارد که ممکن است منجر به کمبود این ویتامین شود.
افرادی که از خوردن خوراکی های چرب پرهیز می کنند در معرض خطر کمبود ویتامین E قرار دارند. زیرا چربی برای جذب این ویتامین مورد نیاز است.
علائم کمبود ویتامین E شامل از دست دادن هماهنگی عضلات و اختلال در بینایی و گفتار میشود.
بنا به اعلام «سازمان کشاورزی ایالات متحده» (USDA)، مقدار مصرف روزانۀ ویتامین ای، ۱۵ میلیگرم در روز است. شما میتوانید این مقدار را از منابع زیر بهدست آورید:
۱. تخمه آفتاب گردان
۲. بادام
۳. فندق
۴. جوانهی گندم
۵. انبه
۶. آووکادو
۷. کدو حلوایی
۸. کلم بروکلی
۹. اسفناج
۱۰. کیوی
۱۱. گوجه فرنگی
۱. کلسترول را متعادل میکند
۲. با رادیکالهای آزاد مبارزه و از پیشرفت بیماریها جلوگیری میکند
از دست ندهید: با خرید آپارتمان نوساز در گیشا خانه دار شوید!
۳. به ترمیم پوست آسیبدیده کمک میکند.
۴. باعث تقویت موها میشود.
۵. به تعادل هورمونها کمک میکند.
۶. موجب تقویت بینایی میشود.
7. برای افراد مبتلا به آلزایمر مفید است.
8. به تاثیر درمانهای پزشکی کمک میکند.
9. درپایداری فیزیکی و تقویت قدرت عضلانی کمک میکند
مقدار مجاز و توصیه شدۀ این ویتامین به شرح زیر است:
مصرف بیش از حد ویتامین ای میتواند بعوارض زیر را در پی داشته باشد:
تغذیه متعادل ، سنگ بنای سلامتی