دانستنی های تازه درباره نارگیل

نارگیل یک میوه استوایی است که خواص بسیاری دارد.

درخت نارگیل می‌تواند در آب‎وهوای گرمسیری رشد کند و انواع مختلفی نظیر نارگیل سبز، قهوه‌ای و زرد دارد. نارگیل میوه مناطق استوایی است و در تمام نقاط جهان از آن استفاده می‌شود و اجزای مختلف آن به طور مستقل کاربردهای متفاوت دارد.

به گزارش مجله دلتا؛ این میوه یک منبع مغذی است که بیشتر املاح و ویتامین‌ها را دارد. در این مطلب به خواص نارگیل و آب آن می‎پردازیم.

خواص نارگیل

خواص نارگیل

  • برای آلزایمر مفید است.
  •  از بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا جلوگیری می‌کند.
  • عفونت ادراری و عفونت کلیه را درمان و از کبد محافظت می‌کند.
  •  التهاب و ورم مفاصل را کاهش می‌دهد.
  •  به پیشگیری و درمان سرطان کمک می‌کند.
  •  سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.
  •  حافظه و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد.
  •  انرژی و استقامت را بالا می‌برد.
  •  هضم غذا را بهبود می‌دهد.
  •  علائم بیماری‌های کیسه صفرا و پانکراتیت (التهاب لوزالمعده) را کاهش می‌دهد.
  • مشکلات پوستی را بهبود می‎بخشد.
  •  از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
  • به بهبود دیابت نوع اول و دوم کمک می‌کند.
  • عضله‌سازی می‌کند و چربی بدن را از بین می‌برد.
  • نارگیل ضد پیری است.
  • استرس را از بین می‌برد.
  • چربی‌های اشباع شده طبیعی و سالم دارد.
  • سرشار از فیبر طبیعی است.
  • منیزیوم موجود در نارگیل به بهبود متابولیسم بدن کمک می‌کند.
  • منبع غنی از مواد معدنی مورد نیاز بدن است.
  • سرشار از ویتامین B است.
  • پتاسیم و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.
  •  به تولید گلبول‌های قرمز کمک می‌کند.
  • باعث لاغری می‌شود.
  • به سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.
  • محافظ اندام‎های حیاتی مانند کبد است.
  • حاوی آنتی اکسیدان زیادی است.

خواص آب نارگیل

خواص نارگیل

 

  • آب نارگیل به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
  •  سوخت‌وسازبدن را افزایش‌می‌دهد.
  •  از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.
  •  به سلامت دستگاه گوارش کمک‌ می‌کند.
  • در جلوگیری از کم‌آبی بدن موثر است.
  •  به رفع گرفتگی عضلات کمک ‌می‌کند.
  •  استخوان‌ها را قوی ‌می‌کند.
  • نفخ را کاهش ‌می‌دهد.
  •  برای کاهش وزن مفید است.
  •  فشارخون را پایین‌ می‌آورد.
  •  اسهال را درمان ‌می‌کند.
  • سطح pH را متعادل ‌می‌کند.
  •  سردرد را تسکین می‌دهد.
  •  آلزایمر را درمان ‌می‌کند.
  •  جایگزینی سالم برای نوشیدنی‌های کافئین‌دار است.
  • خواص ضد میکروبی دارد.
  • سیستم ایمنی را تقویت ‌می‌کند.
  • دارای خواص ضد تومور است.
  • به سلامت چشم کمک می‌کند.
  • استرس را کاهش‌ می‌دهد.
  • بی‌خوابی را درمان ‌می‌کند.
  • حافظه را تقویت ‌می‌کند.
  • سنگ صفرا را درمان‌ می‌کند.
  • با افسردگی مبارزه‌ می‌کند.
  • برای زنان باردار و شیرده نوشیدنی سالمی است.
  • برای نوزادان مفید است.
  • در کاهش آسیب‌های شیمی‌درمانی موثر است.
  • یبوست را درمان ‌می‌کند.
  • تب را کاهش ‌می‌دهد.

همچنین بخوانید:

تخم کدو ، مفید و سرشار از مواد مغذی

خواص توت ، این کوچک خوشمزه

عناب ؛ میوه شفابخش

سرکه سیب ؛ درمان کننده هزار و یک درد

مطالعه ؛ سلاحی علیه فراموشی و زوال عقل

مطالعه عادتی است که بهتر است از کودکی در افراد نهادینه شود.

مطالعه

  

تحقیقات ثابت کرده است کسانی‌که  عاشق مطالعه هستند بیشتر ورزش می‌کنند و با اشتیاق‌تر از کسانی هستند که به  روش‌های دیگر اوقات فراغت خود را می‌گذرانند. کتاب خوان‌ها زمان بیشتری را  در باشگاه می‌گذرانند بنابراین از سلامت بیشتری برخوردارند.

به گزارش مجله دلتا؛  آخرین کتابی که خوانده‌ای چه نام داشت؟ اگر برای به‌یاد آوردن اسم آخرین  کتابی که خوانده‌اید دچار تردید شدید پس احتمالاً زیاد اهل مطالعه‌کردن  نیستید و از فواید آن بی‌بهره مانده‌اید.

زیاد شنیده‌ایم که مطالعه بر توانائی‌های  ذهنی، روحیات و احساسات تاثیرات شگفت‌انگیزی دارد. تحقیقات و آمارها نشان  می‌دهد افرادی که عادت به مطالعه دارند، از سلامت جسمی و روحی بالاتری نسبت  به بقیه برخوردارند. علاوه‌بر‌ این مطالعه فواید بسیاری نیز دارد که در  این مطلب به‌صورت فهرست‌وار به آن اشاره می‌کنیم.

مطالعه

  • مطالعه استرس را کم می‌کند.
  • بی‌خوابی را درمان می‌کند.
  • کتاب‌خوانی از ما انسان لطیف و مهربانی می‌سازد.
  • خواندن کارکرد مغز را تقویت می‌کند.
  • افسردگی را از بین می‌برد.
  • خواندن به هدفمندی و غلبه بر مشکلات کمک می‌کند زیرا شما با  همذات‌پنداری کردن با قهرمانان داستان، ذهن را عادت به هدفمند بودن می‌دهید  و ذهن می‌آموزد در برابر مشکلات استقامت ورزد.
  • مطالعۀ مستمر انسان را اجتماعی می‌کند.
  • خواندن و یادگیری، توانائی‌های حافظه و تفکر را تقویت می‌کند.
  • همچنین دایره لغات را بالا می‌برد.
  • مهارت‌های نوشتن افراد را تقویت می‌کند.
  • کتاب‌خوان‌ها از سلامت جسمی بیشتری برخوردارند.
  • مطالعه به شما کمک می‌کند روشن‌فکر و دوستانه‌تر باشید.
  • مطالعۀ مستمر بر توانائی‌های شنیداری تاثیرات مثبت دارد.
  • خواندن هر مطلبی خلاقیت را تقویت می‌کند.
  • کتاب‌خوانی از بیماری آلزایمر زودرس جلوگیری می‌کند.
  • خواندن کتاب با صدای بلند روابط شما با کودکتان را تقویت می‌کند.
  • کودکانی که عادت به خواندن مطالب غیر درسی دارد، سطح یادگیریشان بالاتر است.
  • کتاب‌خوانی میزان تکرار جنایت در میان زندانیانی که دوره‌های سوادآموزی را در زندان با موفقیت گذراندند ۳۰ درصد کاهش داده است.
  • شما با مطالعۀ مداوم یک سخنور خوب خواهید شد.
  • در پایان جالب است بدانید مطالعه‌کردن به ما در ساختن دنیایی بهتر کمک می‌کند.
    مطالعه کردن

آمار نشان می‌دهد که کتاب خوان‌های فعال  همیشه نسبت به کسانی که مطالعه ندارند فعالیت‌های خیریه و داوطلبانه بیشتری  دارند. مطالعه از ما انسان‌های خوبی می‌سازد که همیشه آماده کمک و یاری به  نیازمندان هستند.

اگر تاکنون اهل مطالعه و یادگیری نبودید،  سعی کنید این عادت خوب را در خود به‌وجود بیاورید. فراموش نکنید هر عادت  خوبی به مرور زمان در انسان نهادینه می‌شود، پس با تلاش و پیگیری مطالعه  کردن را در خود نهادینه کنید.

همچنین بخوانید:

علت عزت نفس پایین افراد چیست؟ 

8 شخصیت سمی را بشناسید و از آن ها دوری کنید 

رژیم غذایی برای جلوگیری از افسردگی 

موسیقی ؛ تاثیری خوش بر سلامت قلب هر انسان 

سرکه سیب ؛ درمان کننده هزار و یک درد

سرکه سیب عضو ثابت اکثر نسخه‌های درمانی طب سنتی شده و به یقین فواید و خواص آن بسیار زیاد است.

سرکه سیب

سرکه سیب خواص درمانی بسیاری دارد که در این مطلب به آن می‌پردازیم.

خواص سرکه سیب

به گزارش مجله دلتا؛ سرکه سیب علاوه‌بر خواص درمانی و دارویی، برای گندزدایی منزل و لکه‌بَری هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. ما در این مطلب فقط از خواص دارویی آن نام می‌بریم.

  • خاصیت ضد دل‌درد (دل‎دردهای ناشی از عفونت دستگاه گوارش) دارد.
  • تسکین‌دهندۀ دردهای عضلانی بعد از ورزش است.
  • خارش پوست بر اثر نیش حشرات را از بین می‌برد.
  • خوردن سرکه‌ سیب به بهبود حساسیت انسولین (به‎خصوص در افرادی که در برابر انسولین مقاوم هستند) کمک می‌کند و می‌تواند از دیابت نوع ۲ پیشگیری کند یا حداقل آن را به تأخیر بیندازد.
  • سرکه‌ سیب یک مادۀ کاملاً طبیعی برای درمان گلودرد است.
  • می‌تواند بلغم‌هایی که در بینی شما خانه کرده‌اند را کوچک کرده و در نهایت سینوزیت را درمان کند.
  • به‌دلیل داشتن خاصیت سم‌زدایی به بالا رفتن ایمنی بدن کمک می‌کند.
  • خوردن یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ سیب می‌تواند از ادامۀ سکسکه جلوگیری کند.
  • مصرف روزانۀ ۱۵ میلی‌گرم سرکه‌ سیب، کلسترول موجود در بدن افراد را کاهش می‌دهد.
  • خوردن یک قاشق سرکه سیب قبل از غذا از سوءهاضمه جلوگیری می‌کند.
  • به کاهش وزن کمک می‌کند.
  • سرکه‌ سیب می‌تواند به متعادل‌سازی میزان قند خون کمک کند.
  • برای رگ‌های واریسی بسیار سودمند است.
  • قارچ‌های پوستی و قارچ‌های پا را از بین می‌برد.
  • آلرژی‌های فصلی را درمان می‌کند.
  • تنظیم‌کنندۀ PH بدن است.

سرکه سیب

  • فرایند پیری را به شدت کاهش می‌دهد.
  • رادیکال‌های آزاد را که موجب بیماری می‌شوند، از بین می‌برد.
  • سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
  • به درمان سرماخوردگی و سرفه کمک می‌کند.
  • تسکین‎دهندۀ دردهای آرتروز است.
  • به علت داشتن خاصیت بالای گندزدایی، قدرت تمیزکنندگی و کاربرد سرکه سیب در نظافت خانه بسیار زیاد است.
  • یک محلول پاک‎کنندۀ غیرسمی و همه‌کاره است.
  • برای شست‌و‌شوی میوه‌ و سبزیجات عالی است.
  • با کمک به جذب کلسیم از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

کاربرد سرکه سیب در زیبایی

  • شوره‎سر را درمان می‌کند.
  • موجب شادابی پوست می‌شود.
  • خوشبو‌کنندۀ بدن است.
  • برای از بین بردن زگیل مفید است.‌
  • آثار کبودی را از بین می‌برد.
  • موجب سفیدی دندان‌ها می‌شود.
  • بوی بد دهان را برطرف می‌کند.
  • از ایجاد بوی بد پا جلوگیری می‌کند و آن را از بین می‌برد.
  • موها را نرم و درخشان می‌کند.
  • سرکه‌ سیب سطح مو را صاف می‌کند.
  • از ریزش مو جلوگیری می‌کند و موجب تحریک رشد مو می‌شود.
  • خارش و خشکی پوست سر را برطرف می‌کند.
  • موخوره را از بین می‌برد.

همچنین بخوانید:

تخم کدو ، مفید و سرشار از مواد مغذی

گلاب ؛ نوشیدنی برای رفع عطش روزه داران!

تیرگی دور چشم ؛ حلقه های کبود خستگی

عناب ؛ میوه شفابخش

حلقه گمشده زنجیر سلامتی

منیزیم برای حفظ ضربان قلب سالم اهمیت دارد. این ماده معدنی به طورطبیعی با کلسیم رقابت می کند و برای تولید انقباض های قلب، ضروری است.

نقش منیزیم

منیزیم یک ماده معدنی است که اغلب در توصیه‌های تغذیه‌ای نادیده گرفته می‌شود. در واقع نقش منیزیم در سلامت شما حیاتی است و کمبود آن در بدن می‌تواند باعث برخی مشکلات شود.

به گزارش مجله دلتا؛ شاید یکی از جدی‌ترین عوارض سلامتی که می‌تواند توسط کمبود منیزیم ایجاد شود، افزایش خطر حمله قلبی باشد.

منیزیم به‌طور طبیعی در مواد غذایی بسیاری وجود دارد اما اکثر مردم، مقدار کافی از این ماده معدنی را دریافت نمی‌کنند. منیزیم نقش اصلی را در بسیاری از پروسه‌ها و فرایندهای بدنی ایفا می‌کند.

نقش منیزیم در بدن

در ادامه به برخی از عملکردهای منیزم در بدن اشاره می‌کنیم.

  • به عملکرد عصبی و عضلانی مناسب کمک می‌کند.
  • سنتز پروتئین و سایر واکنش‌های بیولوژیکی را تنظیم می‌کند.
  • به تنظیم قند خون کمک می‌کند.
  • نقش مهمی‌در سالم ماندن قلب ایفا می‌کند.
  • برای سنتز DNA ، RNA و گلوتاتیون ــ یک آنتی اکسیدان مهم ــ ضروری است.
  • در رشد ساختاری استخوان‌ها نقش دارد.
  • در بدن انرژی تولید می‌کند.
  • به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.
  • درآزادسازی انتقال دهنده‌های عصبی و هورمون‌ها موثر است.

برای سالم ماندن، شما باید همیشه یک مقدار مناسب از کلسیم، منیزیم، ویتامین D و ویتامین K2 دریافت کنید. تمام این ۴ مورد باهم کار می‌کنند و متعادل نبودن آن‎ها می‌تواند تهدیدی برای سلامتی از جمله سکته مغزی، سکته قلبی و… باشد.

منابع غذایی منیزیم

نقش منیزیم

برخی از منابع رژیمی ‌منیزیم عبارتند از:

  • آجیل
  • دانه‌ها
  • سبزیجات برگدار سبز تیره
  • محصولات لبنی
  • غلات کامل
  • لوبیا و عدس
  • آووکادو
  • موز
  • شکلات تیره

از آن‎جاکه زراعت صنعتی مدرن، خاک را از این قبیل مواد معدنی مانند منیزیم تهی کرده است، مصرف روزانه مکمل منیزیم، منطقی به نظر می‌رسد. شما می‌توانید از قرص‌های منیزیم با مشورت پزشک استفاده کنید.

علائم کمبود منیزیم

در ادامه به برخی از علائمی که نشان می‌دهد ممکن است شما به منیزیم بیشتری نیاز داشته باشید، اشاره می‌شود:

  • از دست دادن اشتها
  • تهوع
  • سردرد
  • ضعف
  • خستگی
  • کشیدگی عضلات
  • بازدم زیاد
  • ناتوانی در کشیدن نفس عمیق

علاوه‌ بر این علائم خفیف‌ که ممکن است به‌عنوان نشانه‌های اولیه کمبود منیزیم در نظر گرفته شوند، علائم شدیدتری نیز می‌توانند وجود داشته باشند مانند یبوست، سندروم پای بی‎قرار، آگورافوبیا (ترس از فضاهای باز)، بی‌حسی یا سوزن‎سوزن شدن غیرطبیعی برخی اندام ، تشنج، تغییرات شخصیتی، تپش قلب، فشار خون بالا و…

 یادآورمی شویم با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می‌توانید ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن‎تان را تامین کنید.

همچنین بخوانید:

کلسیم ، شالوده بدن

درمان پوکی استخوان ؛ تغذیه درست را جدی بگیرید

پیشگیری از دیابت و چاقی با خوردن سبزیجات

استرس شدید ؛ استرس به کدام عضو ها بیشتر آسیب می زند؟

فیبر را دست‌کم نگیرید!

افزایش فیبر در تغذیه باعث می شود که زودتر سیر شویم و چربی و نشاسته مواد غذایی مختلف در روده کوچک کمتر جذب شوند.

نقش فیبر در بدن

توجه عموم مردم به چربی و کربوهیدارت و کالری و پروتئینی که می‌خورند روزبه‌روز بیشتر می‌شود اما یکی از مهمترین مولفه‌های تغذیه سالم، یعنی فیبر اغلب نادیده گرفته می‌شود. یک تحقیق جدید نشان می‌دهد بیشتر مردم دنیا نقش فیبر را نمی‌دانند و آن‌را به میزان کافی نمی‌خورند.

به گزارش مجله دلتا؛ تحقیق وسیع محققان دانشگاه‌های اُتاگوی نیوزیلند و داندی اسکاتلند نشان می‌دهد تغذیه‌ای که حاوی فیبر زیاد باشد احتمال چند عامل مهم مرگ و میر را ١۵ تا ٣٠ درصد کاهش می‌دهد.

این مطالعه روی ١٣۵ میلیون نفر انجام شده و نشان می‌دهد تغذیه‌ای که حاوی روزانه ٢۵ تا ٢٩ گرم فیبر باشد، احتمال سکته‌های قلبی و مغزی، دیابت نوع دوم و سرطان روده بزرگ و مقعد را در مقایسه با کسانی که فیبر کافی نمی‌خورند، کاهش می‌دهد.

نقش فیبر

محققان همچنین دریافتند که تغذیه مواد دارای فیبر زیاد فشار خون، کلسترول و وزن را هم کاهش می‌دهد. با این‌حال بیشتر مردم دنیا به اندازه کافی فیبر نمی‌خورند: یعنی کمتر از ٢٠ گرم در روز. البته نقش فیبر در بدن به‌ مراتب بیشتر است.

محققان می‌گویند ٢۵ گرم فیبر، حداقل میزان مصرفی فیبر در تغذیه روزانه است و بهتر است که روزانه بیش از سی گرم فیبر استفاده شود.

برای درک بهتر میزان فیبر مواد خوراکی توجه کنید که به‌عنوان مثال یک هویج 3 گرم، یک کاسه عدسی 4 گرم، یک سیب با پوست 4 گرم و یک برش کلفت نان تست قهوه‌ای دو گرم و یک موز 3 گرم فیبر دارند.

برای افزایش فیبر در تغذیه، سبزی، میوه، حبوبات و بنشن، مغزدانه‌ها و نان یا ماکارونی سبوس‌دار نه نان و پاستای سفید باید هر چه بیشتر در تغذیه روزانه باشد و میوه و سبزی حداقل یک سوم کل تغذیه روزانه را تشکیل دهد. برخی از دیگر راه‌های افزایش فیبر عبارتند از: خوردن سیب و سیب زمینی با پوست، خوردن برنج قرمز یا قهوه‌ای به جای برنج سفید، افزودن عدس یا نخود به برخی غذاها یا سالاد. جالب است بدانید آش یکی از بهترین غذاهای ایرانی از نظر فیبر است، زیرا سرشار از بنشن و سبزی‌های گوناگون است.

برخی محققان می‌گویند روی آوردن مردم به رژیم‌های کم کربوهیدرات سبب شده آنها از یکی از منابع مهم فیبر مثل نان و پاستای سبوس‌دار محروم شوند.

نقش فیبر در بدن

افزایش فیبر در تغذیه باعث می شود که زودتر سیر شویم و چربی و نشاسته مواد غذایی مختلف در روده کوچک کمتر جذب شوند.

همچنین بخوانید:

پیشگیری از دیابت و چاقی با خوردن سبزیجات

تخم کتان ، دانه های کوچک سلامتی

ویتامین D ، هدیه گرانبهای خورشید

استرس شدید ؛ استرس به کدام عضو ها بیشتر آسی