پوست سیب نیز مانند خود سیب سرشار از ریزمغذیها است.
بسیاری از افراد به دلیل بی اطلاع بودن از خواص پوست سیب آن را استفاده نمی کنند، در صورتی که جلوگیری از بیماری های قلبی، کنترل وزن، تنظیم قند خون و درمان سنگ کیسه صفرا تنها بخشی از خواص پوست سیب است.
به گزارش مجله پیام دلتا؛ سیب یکی محبوبترین میوهها در دنیاست. این میوه بهطور گستردهای در بیشتر نواحی دنیا قابلدسترس است. پوست سیبها به رنگهای قرمز، سبز، زرد و غیره دیده میشود. از زمان باستان این باور وجود دارد که پوست سیب میتواند بیماریهای مختلف را درمان کند.
پوست سیب سرشار از منبع بیشتر ویتامینها است؛ و ویتامینهای A و C از همه مقدار بیشتری را دارند. نتیجه یک مطالعه میگوید که نیمی از ویتامین C موجود در سیب بهتنهایی در پوست آن وجود دارد.
یک مطالعه نشان داده است که پوست سیب میتواند احتمال ابتلا به انواع سرطان را کاهش دهد.
پوست سیب آنتیاکسیدانهایی دارد که مانع از اکسیداسیون چربیهای غیراشباع میشود. چربیهای غیراشباع بهنوعی چربیهای اکسیدشدهای هستند که منجر به حمله قلبی میشوند.
پژوهشی نشان میدهد که سیب به کاهش ابتلا به آسم، بیش از هر سبزی و میوه دیگری کمک میکند.
میزان متوسط فیبر موجود در سیب حدود 5 گرم است که بیست درصد آن از مصرف روزانه آن به دست میآید.
سیبها به کاهش قند خون کمک میکنند و انسولین را وادار به پاسخ متقابل میکند. درنتیجه آنزیم مسئول تجزیه نشاسته به قندهای سادهتر در مسیر خون آزاد خواهد شد. این موضوع به مقاومت بدن در برابر دیابت منجر میشود.
پوست سیب با ارتقای عملکرد ریه کمک میکند. همچنین پوست این میوه احتمال ابتلا به بیماریهای تنفسی را کاهش میدهد.
مصرف سیب به تحریک تولید بزاق در دهان کمک میکند. بزاق موجب از بین بردن باکتری میشود که این مسئله پوسیدگی دندان را کاهش میدهد.
پوست سیب ویتامین C دارد که سیستم ایمنی بدن را مقاوم میکند. بدن سلولهای جدید را با نوعی از ویتامین A میسازد که در پوست سیب یافت میشود.
مصرف ویتامین C نتیجه مثبتی بر روی سلامت پوست دارد. سیب باپوست حاوی ویتامین C زیادی است.
افراد با گلبولهای قرمز کم در بدن مستعد ابتلا به کمخونی هستند. آهن یک ماده ضروری است برای کمک به بدن برای تولید گلبولهای قرمز خون. پوست سیب برای بیماران کمخون بسیار مناسب است.
پوست سیب سرشار از محتوای فیبری است. دوسوم از مقدار سیب را فیبر تشکیل میدهد. مصرف سیب باپوست حرکات گوارشی روده را تسهیل و سلامت گوارش را بهبود میدهد.
پزشکان مصرف ویتامین A را برای مشکلات بینایی سفارش میکنند. پوست سیب منبع مناسبی از ویتامین A است. کسانی که هویج دوست ندارند میتوانند آن را با سیب جایگزین کنند.
مطالعات نشان میداد که پوست سیب و گوشته آن آنزیمی که باعث افزایش فشارخون میشود را مهار میکند.
شواهد نشان میدهد که مصرف سیب باپوست به همراه سبزیها در رژیم غذایی روزانه میتواند احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد.
پوست سیب حاوی بعضی از ترکیبات طبیعی است که قادرند مانع از فرسایش ماهیچهها شوند. این ترکیبات قوت ماهیچه را افزایش میدهد و احتمال شکستگی را کم میکند.
پوست سیب مملو از آنتیاکسیدانها است. این مواد مولکولهای رادیکال آزاد را از بین میبرند. رادیکالهای آزاد به سلولها حمله کرده و باعث گسترش بیماریهای مختلف میشوند.
پوست سیب حاوی چندین ترکیب است که قادرند تا سلولهای سرطانی را از بین برده و از بدن در مقابل سرطانهای مختلف مراقبت کنند.
ترکیبات موجود در پوست سیب از سلولهای مغز در برابر آسیبهای ناشی از دست دادن حافظه کمک میکند. همچنین پوست سیب تمرکز را افزایش داده و فراموشی را درمان میکند. این خاصیت، یکی از بهترین خواص پوست سیب است.
تحقیقات نشان داده است که افرادی که میوههای با فیبر بالا میخورند مانند سیب، میتوانند در مقابل بیماری پارکینسون ایمن باشند.
پوست سیب مانع از تجمع سنگ در کیسه صفرا است. این سنگها در اثر تجمع کلسترول به وجود میآیند و فیبرهای پوست سیب آنها را از بین میبرند.
کلسیم موجود در پوست سیبها به تثبیت سلامتی استخوان کمک میکنند. کلسیم برای سلامتی استخوان لازم است.
فست فود؛ غذای راحت و خطرناک (بخش اول)