ویتامین C یک ویتامین بسیار حساس است و با وجود اینکه در اغلب خوراکیها وجود دارد، بهدلیل ناپایدار بودن، بخش اعظم آن از بین میرود و به بدن نمیرسد.
ویتامین C ویتامینی محلول در آب است که نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن بر عهده دارد و مانند یک آنتیاکسیدان عمل میکند. شما باید بهطور روزانه غذاهای حاوی ویتامین سی مصرف کنید تا از این طریق ویتامین موردنیاز بدنتان را تأمین کنید.
به گزارش مجله دلتا؛ بدن شما خودش ویتامین سی تولید نمیکند و حتی قادر نیست که آن را ذخیره کند؛ بههمین دلیل بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانهتان، مقدار زیادی میوه و سبزیجات حاویِ ویتامین C مصرف کنید.
طی ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۰۰ مطالعه دربارۀ ویتامین سی انجام شده است و هر کدام از آنها فهرست مزایای این ویتامین را طولانیتر کردهاند. متاسفانه کمبود این ویتامین، مشکل بسیار رایجی در میان افراد مختلف است.
کمبود ویتامین سی در بدن خودش را به شیوههای مختلفی نشان میدهد. اگرچه علائم و نشانههای کمبود ویتامین سی چندان دردسرساز نیستند اما نتیجۀ کمبود طولانیمدت ویتامین C میتواند بسیار خطرناک باشد.
از دست ندهید: خانه های زیبای شیراز با معماری منحصر به فرد
مشکلات مربوط به ویتامین C میتواند با گذشت زمان بیشتر شود و ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند. مشکلات طولانیمدت ناشی از کمبود ویتامین سی عبارتند از:
سعی کنید ۲ یا ۳ مورد از خوراکیهای زیر را در رژیم غذایی روزانهتان بگنجانید؛ این کار به شما کمک میکند تا سطح بهینۀ ویتامین C بدنتان را حفظ کنید.
زیتون؛ نشان استاندارد صلح و سلامت