خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است. همه اینها برای حفظ سلامت استخوانها و جلوگیری از بیماریهای مرتبط با پوکی استخوان ضروری است.
خرما که خوشبختانه در کشور ما به وفور پیدا میشود، منفعتهای زیادی دارد. بعد از خواندن خواص خرما بعید است که بتوانید آن را از سبد غذاییتان کنار بگذارید. با مجله دلتا همراه باشید.
بسته به اینکه خرما تازه یا خشک باشد، میزان کالری آن متفاوت خواهد بود. طبیعی است که خرمای خشک مثل خرمای پیارم یا خاصویی نسبت به خرمای رطب کالری بالاتری داشته باشد. قاعده کلی این است که میوههای خشک شده کالریشان بیشتر باشد، پس هنگام خرید انواع خرما دقت کنید.
از آنجایی که خواص فیبر برای بدن شگفت انگیز است و دریافت فیبر کافی تاثیر مهمی در سلامت شما دارد، گنجاندن خرما در رژیم غذایی باعث میشود میزان فیبر مورد نیاز بدنتان را راحتتر دریافت کنید و از مزایای آن از جمله بهبود وضعیت هضم و جلوگیری از یبوست بهره ببرید.
همان طور که اشاره شد، خرما سرشار از انواع آنتی اکسیدانهایی است که در کاهش ریسک ابتلا به چندین بیماری نقش مهمی ایفا میکند.
از دیگر خواص خرما برای سلامت، نقش آن در بهبود عملکرد مغز است. مشاهدات آزمایشگاهی نشان داده است مصرف خرما میتواند نشانگرهای التهاب مغزی را کاهش دهد. خرما میتواند عنصر اینتر لوکین ۶ یا IL-6 را کاهش دهد. این عنصر مرتبط به ریسک بالای بیماریهایی مثل آلزایمر است.
پیشنهاد مطالعه: مطلب «تاثیر تشعشعات موبایل روی سلامتی» را مطالعه کنید.
۳۳ سالمند بعد از دریافت واکسن فایزر فوت کردند
خواب خوب شبانه ذهن را پاک میکند
ویروس کرونا توسط انسان ساخته نشده است
چرا در فصلهای سرد هوا آلوده میشود؟
چرا برخی بیماران کرونایی به سرعت خوب میشوند؟
با مجله دانستنی دلتا همراه باشید