امروز قرار است یکی از فوقالعادهترین روشهای مرینت و سرخ کردن ماهی را در منزل به شما یاد دهیم. این ماهی را به همراه پلو زعفرانی یا سبزی پلو میل کنید. در مجله دلتا طرز تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده در ماهیتابه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا ماهی را پاک کنید و خوب محتویات داخل ماهی را خارج کنید سپس تیغ وسط ماهی را دربیاورید و به اندازه دلخواه ماهی را برش دهید. ماهی را بشویید و با دستمال آن را خشک کنید.
قطعات ماهی را داخل یک کاسه بریزید. پیاز و سیر را پوست گرفته و پوره کنید و به ماهیها اضافه کنید. فقط حواستان باشد حتما آب اضافی پیاز را با دست بگیرید.
تمام ادویهها را به همراه کمی روغن زیتون و لیموترش تازه به ظرف اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید نباید ماهی را چنگ بزنید زیرا گوشت نرمی دارد و باعث له شدن و از هم پاشیده شدن آن میشود. سپس روی ماهی را بپوشانید و برای ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزهها به خورد هم برود.
تکههای ماهی را به سیخ چوبی بزنید و مابین هر تکه فلفل دلمهای خرد شده قرار دهید. حالا کمی کره و روغن داخل تابه بریزید و ماهی را از سمت پوست آن داخل تابه قرار دهید تا کم کم سرخ شود. داخل یک کاسه کمی کره، زعفران، لیموترش و نمک اضافه کنید و هم بزنید. در حین سرخ شدن از سس آماده شده روی ماهیها بزنید. این ماهی خوشمزه را کنار یک کته زعفرانی یا سبزی پلو میل کنید. نوشجان!
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای لذیذ کباب توری خوشمزه و مخصوص را مطالعه کنید.