ساندویچ نخود یکی از ساندویچهای بسیار خوشمزه و مقرون به صرفه است. برای افراد گیاه خوار بسیار مناسب است زیرا فاقد گوشت است و با نخود و نان تست برشته شده تهیه میشود. نخود سرشار از آنتی اکسیدان است و برای انواع عفونتها و سلامت زنان نیز مفید است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه ساندویچ نخود با نان تست و شوید را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود و یا میتوانید یک خیار با پوست را به دو قسمت تبدیل کنید و روی نخودها قرار دهید سپس آبکش کنید و نخودها را بگذارید تا کاملا پخته شوند.
در ادامه نخودها را خوب پخته تا نرم شود. سپس داخل یک کاسه ریخته و با پوره کن یا گوشتکوب آن را له کنید. شما بنا به سلیقه خود میتوانید خیلی نخود را پوره و یا کمی درشتتر که زیر دندان احساس شود خرد کنید.
در ادامه شوید را ساطوری ریز کنید و به همراه خیارشور نگینی شده و کرفس خرد شده و ادویهها را اضافه و هم بزنید تا مواد یکدست شود سپس سس مایونز را افزوده و هم بزنید مواد ساندویچ شما آماده شده است.
نانهای تست را با کمک توستر یا تابه گریل برشته کنید. سپس از مواد ساندویچ نخود روی نان بریزید و مواد را صاف کنید و به دلخواه چند ورقه گوجه فرنگی حلقه شده به همراه ریحان قرار دهید و یک نان تست دیگر بگذارید سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوشجان!
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای لذیذ طرز تهیه برگر برنج با گوشت چرخکرده را مطالعه کنید.