خورشت کنجد یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه ایرانی است، که به همراه پلو طعم و مزه بسیار خوبی دارد. این خورشت را میتوانید با مرغ، گوشت و حتی گوشت قلقلی تهیه کنید و یک غذای جدید در لیست غذاهای هفتگی خود داشته باشید. امروز در مجله دلتا خورشت کنجد را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا باید کنجدها را بو دهید. برای این کار کنجد خام را داخل تابه بریزید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا کنجدها از خامی خارج شوند، سپس داخل آسیاب ریخته و بگذارید تا کاملا میکس شود.
در ادامه مرغها را به همراه یک پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه داخل قابلمه قرار دهید. روی مرغها آب ریخته و بگذارید تا مرغها نیم پز شوند، بعد آبپز شدن مرغ را از آب خارج کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
پیاز دیگر را رنده ریز بزنید و داخل قابلمه ریخته و با کمی روغن تفت دهید. به آن فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید، در ادامه کنجد میکس شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
۲ لیوان آب سرد به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید، صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد تکههای مرغ سرخ شده را داخل قابلمه قرار دهید. کم کم کنجد روغن پس میدهد و پس از این مرحله شکر و رب انار و کمی نمک به خورشت اضافه کنید و براساس ذائقه خود میزان شکر و ترشی آن را تنظیم کنید. بعد از غلیظ شدن آن را از روی حرارت برداشته و با برنج سرو کنید. نوشجان!
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای لذیذ طرز تهیه پلو کردی با مرغ، فوق العاده لذیذ را مطالعه کنید.