کباب برنجی از جمله یکی از خوشمزهترین انواع غذاها است که دستور تهیه بسیار سادهای دارد، به طوری که هر کسی میتواند آن را در خانه آماده کند. کباب برنجی یکی از غذاهای سنتی استان خراسان رضوی است که در ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده میشود. تقریبا چیزی شبیه کباب تابهای است اما با یک دستور پخت متفاوت. با ما در مجله دلتا همراه باشید.
برنج را در کمی آب میپزیم و آن را با پیاز چرخ میکنیم.
سپس گوشت چرخکرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ میکنیم.
سپس تخممرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب هم میزنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه میکنیم.
روی تختهای صاف مقداری آرد میپاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن میگذاریم و ورز میدهیم.
در آخر از این مواد تکهتکه برمیداریم و به شکل کباب درمیآوریم و در روغن سرخ میکنیم. اگر طرفدار کبابهای خوشمزه و ساده هستید، میتوانید طرز تهیه کباب توری را هم در مجله بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتر، طرز تهیه شله بریان زیره، غذای خوشمزه اصفهان را بخوانید.