خورشت کنگر یکی از خورشتهای دیگر استان کرمانشاه است. این خورشت انواع مختلفی دارد و در شهرهای گوناگون به شیوههای مختلفی تهیه میشود. این خورشت را هم میتوان با رب و هم بدون رب شبیه خورشت کرفس تهیه کرد. در واقع این غذا شباهت زیادی به خورشت کرفس دارد. فقط از لحاظ نوع پخت و نوع گیاه متفاوت است. کنگر گیاهی است خودرو که معمولا در فصل بهار در نقاط کوهستانی رشد میکند. این گیاه علاوه بر ارزش غذایی، ارزش دارویی نیز دارد. با ما در مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه این خورشت خوشمزه را با هم یاد بگیریم.
پس از شستوشوی گوشت، آن را در اندازههای خورشتی مناسب قطعه قطعه مینماییم.
سپس پیاز را خرد کرده در مقدار کمی روغن تفت میدهیم.
زردچوبه و گوشت را اضافه کرده با آنها تفت میدهیم.
با اضافه کردن آب اجازه میدهیم تا گوشت پخته شود.
در اواسط پخت گوشت، کنگر، نعناع و جعفری را اضافه میکنیم.
در انتهای پخت غوره، رب گوجهفرنگی و آبغوره را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خورشت جا بیفتد و پس از نرم شدن بافت کنگر، آن را از روی شعله برمیداریم. اگر خورشتهای ایرانی را دوست دارید، طرز تهیه خورشت سبزی فسنجان گیلانی را در مجله بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتر قورمه گوشت گوسفندی، لذیذ و آسان را بخوانید.