دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکمپر از خوشمزهترین نوع دلمه است، این غذا را میتوان در دسته پیشغذاها و یا فینگرفودها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است. به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب میشوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص دادهاند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید. در این بخش از مجله دلتا با ما همراه باشید.
دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطانها در بدن نقش دارد. بهعلاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماریهایی از جمله دیابت، کمخونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوانها اثرگذار است. باید در تهیه قارچ برای این نوع غذا، قارچهای متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید.
قارچ: نیم کیلوگرم
سینه مرغ: یک عدد
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
فلفل دلمهای: یک عدد
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
سس گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آرد: سه قاشق غذاخوری
شیر: یک پیمانه
کره: ۵۰ گرم
پیشنهاد مطالعه: اگر به غذاهای فستفود علاقه دارید پیتزای بادمجان ایتالیایی، طعمی خوشمزه و متفاوت را در مجله ببینید.