در اصول تغذیه اینکه ما از روغن خوراکی سالمی استفاده کنیم، بسیار مهم است.
روغن هسته انار روغن طبیعی قوی و معطری است که از طریق پِرِس سرد دانههای میوه انار بهدست میآید. هسته و میوه انار به دلیل برخورداری از آنتیاکسیدان، ویتامین C، ویتامین A و مواد معدنی فراوان برای سلامت پوست، درمان دیابت و سلامت قلب بسیار مناسب است. به کلام ساده خواص روغن هسته انار بسیار زیاد است.
به گزارش مجله پیام دلتا؛ خواص روغن هسته انار از وجود مقادیر بالای مواد مغذی و ترکیبات فعال در آن ناشی میشود. این روغن غلظت بالایی دارد و فقط مقدار کمی از آن کافی است تا آثارش را حس کنید. این روغن علاوه بر اینکه روغن گرانقیمتی است، به دلیل احتمال ایجاد واکنشهای آلرژیک معمولاً برای پختوپز استفاده نمیشود، اما کاربرد خوراکی هم دارد (البته در صورت مشورت با پزشک و رعایت جوانب احتیاط).
مصرف موضعی روغن هسته انار میتواند در برخی افراد موجب رفع علائم جوش صورت و آکنه شود. خواص آنتیباکتریال و آنتیاکسیدانی روغن هسته انار به نابودی باکتری مولد آکنه و متعادلسازی چربی پوست کمک میکند.
روغن هسته انار حاوی مقادیر قابلتوجهی ویتامین C است و به همین دلیل مصرف خوراکی آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. این روغن همچنین موجب تقویت ایمنی پوست و جلوگیری از آسیب عوامل بیماریزا به پوست میشود.
روغن هسته انار به دلیل برخورداری از مواد شیمیایی گیاهی و اسیدهای چرب تکحلقهای و چندحلقهای غیراشباع موجب بهبود سلامت کلی قلب میشود. این روغن پرخاصیت به کاهش کلسترول بد خون (LDL) و در عوض افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک میکند و در تقویت گردش خون و کاهش فشارخون هم تأثیر دارد. همهی اینها از احتمال تصلب شرایین، سکته قلبی و سایر بیماریهای قلبی میکاهند.
التهاب یکی از شایعترین مشکلاتی است که بافتها، رگهای خونی، اندامها و مفاصل بدن را درگیر میکند. روغن هسته انار حاوی مقادیری جزئی خواص ضدالتهابی است و به کاهش ورم و رفع دردهای مرتبط با بیماریهایی همچون آرتروز، اختلالات مفصلی، سردرد، بواسیر و اِدِم کمک میکند.
پژوهشگران دریافتهاند که روغن هسته انار روی مقاومت انسولینی تأثیر دارد و ازاینرو میتواند برای مبتلایان به دیابت یا کسانی که در معرض ابتلا قرار دارند مفید باشد. البته تحقیقات در مورد تأثیرات روغن هسته انار روی دیابتیها هنوز در مراحل اولیه است، اما نتایج آن تا الان رضایتبخش بودهاند.
روغن هسته انار موجب بهبود ظاهر و سلامتی پوست میشود و به دلیل برخورداری از مواد شیمیایی گیاهی و ویتامینها به کاهش علائم پیری زودرس، تقویت کلاژن سازی پوست و خنثیسازی رادیکالهای آزاد (رادیکالهای آزاد موجب ایجاد استرس اکسیداتیو در پوست میشوند) کمک میکند.
ماساژ پوست سر فقط با مقداری اندک روغن هسته انار موجب رطوبترسانی به پوست و تحریک گردش خون میشود و به افزایش سلامت موها، مقابله با ریزش موی زودرس، رفع شوره سر و حتی تحریک رشد موی جدید از فولیکولهای سالم کمک میکند.
افزایش گردش خون در بدن موجب پیشگیری از بیماریهای مزمن، تقویت کارآمدی سیستم ایمنی و افزایش سرعت بهبود بیماریها میشود. روغن هسته انار همچنین به دلیل برخورداری از خواص محرک موجب بهینهسازی متابولیسم، کاهش رسوب چربی و بهطورکلی افزایش انرژی بدن میشود و درنتیجه به افزایش تأثیر اقدامات کاهش وزن کمک میکند.
مطالعات نشان داده است که پونیسیک اسید موجود در روغن هسته انار دارای اثر ضدتکثیری روی سرطان سینه است. این اسید چرب امگا ۵ از طریق مهار میتوکندری سلولهای سرطانی و جلوگیری از تکثیرشان به متوقفسازی گسترش سلولهای سرطانی کمک میکند و بههمین دلیل بهنظر میرسد که در درمانها و استراتژیهای مقابله با سرطان مؤثر باشد.
تغذیه درست یکی از اصول اولیه حفظ سلامتی است.
غذایی که میخورید، بر جنبههای گوناگون سلامتی و زندگی شما تأثیرگذار است، گاهی موجب ابتلا به بیماریها میشود و گاهی نیز در بهبود و پیشگیری آنها تاثیر میگذارد. جالب است بدانید در مورد سرطان ها نیز این مورد صدق می کند و داشتن تغذیه درست در پیشگیری از سرطان موثر است.
در این مطلب خوراکیهایی را به شما معرفی میکنیم که در پیشگیری از سرطان مؤثر هستند. با مجله پیام دلتا همراه باشید.
پژوهشها روی نمونههای آزمایشگاهی و جانوری نشان داده است که بروکلی حاوی ترکیبی به نام سولفورافان است. این ترکیب باعث کشتن سلولهای سرطانیِ ایجادکننده توده سرطانی میشود و به کاهش حجم غدههای سرطانی کمک میکند.
پژوهشها نشان داده است که مصرف زیاد هویج با کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطانها در ارتباط است. برای نمونه، بررسی نتایج ۵ پژوهش مختلف، نشان داد که مصرف هویج میتواند خطر ابتلا به سرطان معده را تا ۲۶ درصد کاهش دهد.
حبوبات سرشار از فیبر هستند که ممکن است تأثیری قابلتوجه در حفاظت از بدن در برابر سرطان روده بزرگ داشته باشند. پژوهشها روی نمونههای جانوری و انسانی نشان داده است که مصرف بیشتر حبوبات، احتمال ابتلا به سرطانهای کولون و روده بزرگ را کاهش میدهد.
میوههای خانواده بری یا همان توتها، سرشار از آنتوسیانین هستند. این ماده، ویژگیهای آنتیاکسیدانی دارد و با کاهش احتمال ابتلا به سرطان در ارتباط است. آزمایشی دیگر روی نمونههای جانوری نشان داد که مصرف عصاره یکی از بریها، چندین نشانه سرطان را مهار میکند.
بر اساس این یافتهها، قرارداد یکی دو واحد انواع بری در رژیم غذایی روزانه، میتواند به مهار کردن رشد سرطان کمک کند.
پژوهشهای انجامگرفته روی نمونههای آزمایشگاهی و جانوری نشان میدهد که عصاره دارچین خواص ضد سرطانی دارد و به کاهش رشد و انتشار تومورهای سرطانی کمک میکند. البته برای درک چگونگی تأثیر دارچین در نمونههای انسانی، به پژوهشهای بیشتری نیاز است.
برخی پژوهشها نشان میدهد که افزایش مصرف مغزها میتواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد. تحقیقات حاکی از آن است که بعضی مغزهای خاص مانند فندق برزیلی و گردو، تأثیر چشمگیری در پیشگیری از سرطان دارند.
روغنزیتون، خواص زیادی برای سلامتی دارد و عجیب نیست که چرا یکی از اقلام غذایی ضروری در رژیم غذایی مدیترانهای است.
پژوهشهای گوناگونی نشان داده است که مصرف بیشتر روغنزیتون، از بدن در برابر سرطان محافظت میکند.
زردچوبه یکی از ادویههایی است که خواص بیشماری برای سلامتی بدن دارد. زردچوبه حاوی کورکومین است؛ یک ترکیب فعال شیمیایی که خواص ضدالتهابی، آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی دارد.
کورکومین موجود در زردچوبه همچنین رشد بسیاری از انواع سرطانها را کاهش میدهد و موجب کاهش ضایعه در نمونههای آزمایشگاهی و انسانی شده است.
بنا بر نتایج برخی پژوهشها، مصرف مرکبات ازجمله گریپفروت، لیموترش، لیموشیرین و پرتقال، رابطهای مستقیم با کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد.
این پژوهشها نشان داده است که مصرف بیشتر مرکبات میتواند خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش دهد؛ ازجمله سرطانهای لوزالمعده، معده و سرطانهای مربوط به دستگاه گوارش و دستگاه تنفسی.
یکی از خوراکیهای مفیدی که نقش مؤثری در پیشگیری از سرطان میتواند داشته باشد، تخم کتان است. تخم کتان سرشار از فیبر و چربیهای مفید برای سلامت قلب است و میتواند یک افزودنی سالم برای رژیم غذایی شما باشد. برخی پژوهشها حاکی از آن است که تخم کتان میتواند رشد سرطان را کاهش دهد و سلولهای سرطانی را از بین ببرد.
پژوهش های گوناگون نشان میدهد که مصرف هرچه بیشتر گوجهفرنگی، چه به شکل خام و چه پخته، با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در ارتباط است.
سیر حاوی مادهای به نام آلیسین است؛ مادهای که سلولهای سرطانی را در نمونههای آزمایشگاهی، از بین میبرد. پژوهشهای گوناگون نشان داده است که مصرف بیشتر سیر میتواند از سرطانهای معده، پروستات و روده بزرگ، پیشگیری کند.
مصرف ماهی میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. ماهیهای چرب، حاوی عناصری ارزشمند همچون ویتامین D و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که بدن را در برابر سرطان مقاوم میکنند.
هرروز نتایج پژوهشهای تازهای منتشر میشود که نشان میدهد رژیم غذایی شما تأثیر چشمگیری بر پیشگیری از سرطان دارد.
برای درک چگونگی تأثیر مستقیم مواد غذایی بر کاهش خطر ابتلا به سرطان، به پژوهشهای بیشتری نیاز است.
در پایان باید گفت بهرهمندی از یک رژیم غذایی سالم، حاوی غذاهای مفید و کامل همراه با یک سبک زندگی سالم، میتواند سلامتی شمارا به میزان چشمگیری بهبود بخشد.
ماست یونانی یکی از سالمترین غذاها است.
ماست یونانی یکی از مواد غذایی لذیذ و مقوی است که با گذشت زمان طرفداران بیشتری پیدا کرده است. اگر تمایل دارید که بیشتر در مورد خواص آن بدانید با این مقاله همراه باشید.
به گزارش مجله پیام دلتا؛ تولید ماست یونانی با ماست معمولی متفاوت است و از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۱۳ به چهار برابر افزایش یافته است. تولیدکنندگان ماست یونانی در روند تولید آن ابه این شکل عمل میکنند که که آب اضافی، لاکتوز و مواد معدنی از ماست را خارج میکنند و چیزی که باقی میماند ماستِ خامهای غنی با قند کمتر، کربوهیدرات بیشتر و طعمی ترش است.
ماست ساده یونانی میانوعدهای غنی از مواد مغذی است که برای سلامتی فواید زیادی دارد.
یک وعده متوسط از ماست یونانی بسته به کارخانه تولیدکنندهاش، بین ۱۲ تا ۱۷/۳ گرم پروتئین دارد.
یک فنجان ماست یونانی ساده میتواند نیاز شما به محصولات لبنی کمچرب یا بدون چربی را به اندازه سه وعده فراهم کند. افرادی که قدرت تحمل لاکتوز را ندارند، با مصرف این ماست هضم راحتتری خواهند داشت؛ به این سبب که باکتریها قند موجود در شیر را میشکنند.
ماست میزان پروتئین بیشتری نسبت به شیر دارد. بدن از پروتئینها برای ساخت موارد زیر استفاده میکند:
همچنین پروتئین یکی از سه ماده مغذی مهم برای تولید انرژی است. از طرف دیگر پروتئین موادی مانند اکسیژن را از غشای سلول عبور میدهد. دریافت مقدار مناسب پروتئین برای حفظ عملکرد سیستم ایمنی، سیستم اعصاب و تعادل مایعات بدن اهمیت دارد.
ماست یونانی منبع غنی از پروتئین است؛ بهخصوص اگر از افرادی هستید که نباید از گوشت استفاده کنید، میتوانید از خواص این ماست بهرهمند شوید.
ماست یونانی سرشار از پروبیوتیکهااست. پروبیوتیکها باکتریهای مفیدی هستند که میتوانند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کنند و مشکلاتی مانند اسهال و درد را کاهش دهند.
همچنین تحقیقات نشان میدهد که پروبیوتیکها میتوانند روی مغز اثر بگذارند. مطالعه دیگری که روی گروهی از افراد انجام شد، نشان داد که مکملهای حاوی پروبیوتیک تمایل تولید هورمونهای مرتبط به غم و افکار ناراحتکننده و افکار مربوط به صدمه زدن به دیگران یا خودشان را کاهش میدهد.
یکی دیگر از فواید ماست یونانی میزان بالای کلسیم موجود در آن است. کلسیم ماده اصلی ساخت عضلات قوی است و به عملکرد اندامهای حیاتی شما کمک میکند. بدن نمیتواند خودش کلسیم مورد نیاز را بسازد. هر وعده ماست ساده یونانی۱۸/۷ درصد از نیاز روزانه شما به کلسیم را برآورده میکند.
بدن برای ساخت گلبول قرمز، عملکرد مغز و ساخت دیاِناِی (DNA) به ویتامین ب ۱۲ نیاز دارد. افراد زیادی از مکملهای ویتامین ب ۱۲ در رژیم غذایی خود استفاده میکنند، اما ماست یونانی جایگزینی مقوی و طبیعی برای این مکملهااست. یک وعده ماست یونانی میتواند به میزان ۲۱/۳ درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین ب ۱۲ را تأمین کند.
افرادی که از رژیم گیاهخواری پیروی میکنند، معمولاً دچار فقدان ویتامین ب ۱۲ میشوند، زیرا این ویتامین بهطور طبیعی در محصولات حیوانی مانند ماهی، گوشت و تخم مرغ وجود دارد. این ماست یکی از منابع بدون گوشت و عالی برای تأمین ویتامین مورد نیاز شمااست.
یک وعده از این ماست میتواند جذب پتاسیم مورد نیاز روزانه شما را تا ۶/۸ درصد افزایش دهد.
پتاسیم به کاهش فشار خون و توازن سطح سدیم در بدن کمک میکند. اگر میزان سدیم بدنتان بالااست یا رژیم غذایی شما سدیم زیادی دارد، ممکن است مایل به مصرف غذاهایی سرشار از پتاسیم باشید که با هر بار رفتن به سرویس بهداشتی این سدیم را دفع کنید.
بعد از تمرینات ورزشی، استفاده از این ماست بهعنوان غذایی مفید و لذیذ مناسب است. این غذا نه فقط شما را تا وعده غذایی بعدی سیر نگه میدارد، بلکه دارای پروتئین است و میتواند آسیبهای ناشی از ورزش را کاهش دهد.
میتوانید با اضافه کردن پودینگ دانه چیا، اسموتی و بستنی، ماست یونانی غلیظتر با قوام بیشتری داشته باشید که بهراحتی فرم میگیرد. همچنین میتوانید این ماست را با میوههای تازه فریز کنید و بستنی چوبی خانگی درست کنید.
برای تزئینِ رویِ بعضی از غذاها نیز میتوانید از این ماست استفاده کنید. بهعنوان مثال، روی فلفل یا سیبزمینی پخته را بهجای خامهٔ ترش با ماست یونانی تزئین کنید. حتی بعضی افراد از جایگزینی کره یا سس مایونز با ماست یونانی لذت میبرند.
داشتن عمری طولانی و در کمال صحت و سلامتی آرزوی دیرینه هر انسانی است.
بسیاری از ما برای جوان ماندن، داشتن عمر طولانی ، تناسب اندام و حفظ سلامتی پول زیادی خرج میکنیم. از خریداری محصولات ضدپیری گرفته تا داروهای کاهش وزن و رژیمهای غذایی مختلف، هر کاری را برای داشتن عمر دراز تر و اندامی ایدئال انجام میدهیم.
بااینحال، هیچکدام از آنها دائمی نیستند و تأثیر چندانی هم ندارند. اما ژاپنیها بدون تلاش زیاد، همچنان که سنشان بالا میرود، بهشکل طبیعی سالم، خوشاندام و جوان باقی میمانند. واقعاً راز طول عمر ژاپنیها چیست؟
به گزارش مجله پیام دلتا؛ ژاپنیها دوست دارند ورزش و کار روزانهشان در کنار یکدیگر انجام شود. آنها سعی میکنند ورزشهایی مانند دوچرخه سواری، پیاده روی و دویدن آرام را چاشنی کار روزانهشان کنند. مردم ژاپن ترجیح میدهند هر روز زمانی را به انجام فعالیتهای بدنی خفیف اختصاص دهند تا اینکه به باشگاه بدنسازی بروند.
ژاپنیها شیرینی خیلی زیاد در رژیم غذایی را نمیپسندند. آن ها میدانند مصرف شکر چه پیامدهایی دارد؛ بنابراین از خوردن آن صرفنظر میکنند. نه اینکه دسر دوست نداشته باشند؛ فقط زیادهروی نمیکنند. نخوردن قند و شکر راز طول عمر بسیاری از افراد است.
صبحانه، اصلیترین وعده غذایی روزانه در ژاپن است. ژاپنیها بیشترین غذا را در همین وعده مصرف میکنند. پژوهشها نشان دادهاند افرادی که غذای بیشتری را در صبحانه و غذای کمتری در شام میخورند سریعتر به وزن ایدئال میرسند.
ژاپنیها در هر وعده غذاییشان برنج دیده میشود. برنج یکی از سالمترین غذاها در دنیا است که علاوه بر فوایدی که دارد، وزن بدن را در حد مطلوب حفظ میکند. درست است که خوردن نشاسته زیاد موجب چاقی میشود اما خوردن غلات راز طول عمر افراد است.
ژاپنیها به سالم بودن غذا بسیار اهمیت میدهند. آنها از روغن زیاد، غذاهای سنگین و خوراکیهای ناسالم پرهیز میکنند. در عوض، از غذاهای تازه و روشهای پخت سالمِ غذا مانند تفت دادن سریع، کباب کردن، بخارپز کردن و آبپز کردن استفاده میکنند. آن ها بر این باورند که پخت زیاد مواد غذایی، ارزش غذایی آنها را از بین میبرد.
ژاپنیها بهجای خوردن حجم زیادی از یک غذا، انواع غذاها را به مقدار کم در یک وعده میخورند. روش ژاپنیها به این شکل است که غذا را آرام میل میکنند و با هر لقمه از آن لذت میبرند. آنها هرگز بشقابشان را پر نمیکنند، بلکه هر غذا در ظرف جداگانهای سرو میشود، سپس کمی آن را تزئین میکنند و بیشتر، زیبایی طبیعی خود غذا را به نمایش میگذارند.
آنها موادغذایی را متناسب با هر فصل انتخاب میکنند. به این ترتیب، غذا از نظر طبیعی بهترین کیفیت را دارد. در ژاپن، سوپرمارکتها پر از موادغذایی تازه هستند. ژاپنیها میگویند هر محصول بهمحض برداشت باید تازه مصرف شود.
مردم ژاپن عاشق غذای خانگی بهویژه ماهی هستند. ژاپنیها انواع خوراک ماهی، برنج بخارپز، سبزیجات تازه، غذاهای دریایی و دسر میوهای درست میکنند و میخورند. با اینکه ژاپنیها ۲ درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند، اما ۱۰ درصد از ماهی جهان را مصرف میکنند. با این حجم از اسیدهای چرب امگا ۳ که مردم ژاپن در روز مصرف میکنند، جای تعجبی ندارد که چرا آن ها عمر طولانیتری نسبت به سایر ملتها دارند.
مواد اولیهای که هر ژاپنی برای پختوپز در خانهاش دارد فوقالعاده است. تمام خوراکیهایشان را از مواد سالم و مغذی تهیه میکنند. همین سبب میشود زندگی سالمتر و طولانیتری داشته باشند. اگر قیافهشان به سنشان نمیخورد، دلیلش سبک زندگی و عادات غذایی سالم آن هااست. آنها از این دو همچون سپری در برابر چین و چروک صورت، نشانههای پیری، بیماریها و چربیهای مضر در بدنشان استفاده میکنند.
رژیم گرفتن برای مردم ژاپن کاملاً بیمعنی است. آن ها ترجیح میدهند که از غذا فوقالعاده لذت ببرند تا اینکه برای کاهش وزن گرسنگی بکشند. آن ها از تکنیکها و آموزههای خودشان برای سالم ماندن استفاده میکنند و ترجیح میدهند درست غذا بخورند تا مجبور نشوند رژیم بگیرند. آن ها قدردان این عادات غذاییشان هستند که در سلامتی و افزایش طول عمر آنها نقش مهمی داشته است.
رسیدگی به موها لازم و ضروری است.
در این مطلب چند ماسک روغن زیتون را برای تقویت مو به شما معرفی میکنیم که با استفادهی دائم از آنها موهایی سالم و پرپشت خواهید داشت.
به گزارش مجله پیام دلتا؛ روغن زیتون بهدلیل داشتن ویتامین E و مواد مغذی دیگر بسیار مفید است و به تقویت مو و پوست سر بسیار کمک میکند.
ویتامین E موجود در روغن زیتون به تقویت خاصیت کشسانی مو کمک و درعینحال از شکستگی یا ریزش مو جلوگیری میکند. از آنجا که این روغن فولیکولهای مو را به طور عمیق تغذیه میکند، با تقویت ریشهی موها دررشد و جلوگیری از ریزش مو ها تاثیر دارد.
روغن زیتون بهدلیل داشتن خاصیت آبرسانی، به کاهش خشکی و خارش سر کمک میکند. از سوی دیگر، استفاده از این روغن، درمانی عالی برای مهار کردن وز موهااست. روغن زیتون در کنار آبرسانی به موها، درخشندگی و حجم خوبی نیز به آنها میبخشد.
مقدار مواد لازم در این دستور برای موهای تا سر شانه درنظر گرفته شده است. شما میتوانید نسبت به اندازهی موهایتان، مواد را کم یا زیاد کنید.
ماسک روغن زیتون برای موهای آسیبدیده
با ترکیب روغن زیتون با مواد مغذی دیگری همچون موز، عسل و تخممرغ که خاصیت آبرسانی قدرتمندی دارند، میتوانید یک ماسک ترمیمکنندهی عالی درست کنید.
این ماسک روغن زیتون برای مو ، به موهای خشک و آسیبدیده جانی دوباره میبخشد و با مواد مغذی خود پوست سر را تقویت میکند. این ماسک برای کسانی که پوست سرشان خشک و دارای خارش است توصیه میشود. ماسک روغن زیتون و تخممرغ به درمان موخوره نیز کمک میکند.
این ماسک روغن زیتون برای مو ها بسیار مفید است و میتوانید ماهی یک بار از این ماسک برای ترمیم و جوانسازی موهای کدر و آسیبدیده استفاده کنید.
ماسک نرمکنندهی روغن زیتون و عسل
یک ماسک عالی که با ترکیب خواص نرمکنندگی و آبرسانیِ روغن زیتون، عسل و روغن ویتامین E به لطافت و درخشندگی موهای شما کمک میکند.
روغن ویتامین E، مو و پوست سر را تقویت میکند و خشکی پوست سر و شکنندگی موها را از بین میبرد. پس از استفاده از این ماسک، حالت کشسانی مو بیشتر میشود، درنتیجه از ریزش و شکسته شدن موها جلوگیری خواهد شد. عسل موجود در این ماسک، بهعنوان نگهدارندهی رطوبت عمل میکند.
این ماسک روغن زیتون برای مو بسیار مفید است و برای نرمی و تقویت موهای خشک، هفتهای یک بار از این ماسک استفاده کنید. برای موهای معمولی، استفاده ماهانه از این ماسک به نرم شدن عمیق مو کمک میکند.
ماسک روغن زیتون برای درمان خشکی پوست سر
آب لیمو دارای ویتامین C است که رشد مو را تسریع میکند و خاصیت ضد قارچ پوستی آن به از بین بردن شوره و مواردی مثل خشکی و درمان خارش پوست سر کمک میکند.
خاصیت دیگر این ماسک، رطوبت موجود در موز و روغن زیتون است که از ریشه تا نوک مو را آبرسانی میکند.
برای رهایی از خشکی پوست سر این ماسک را بهمدت یک یا ۲ ماه بهصورت یک بار در هفته استفاده کنید.
ماسک روغن زیتون برای موهای رنگشده
آیا به دلیل رنگ کردن مو، موهایتان دچار آسیبدیدگی، کدر شدن و رنگپریدگی موها شدهاید؟ با این ماسک مشکلات شما حل خواهد شد. این ماسک فوقالعاده مغذی به شما کمک میکند تا مجددا سلامت موهایتان را به دست آورید.
این ماسک روغن زیتون برای مو بسیار مفید است و برای تقویت موها و حفظ کیفیت رنگ مو، هفتهای یک بار از این ماسک ماست، روغن زیتون و روغن نارگیل استفاده کنید.
ماسک روغن زیتون برای موهای وز
شیر نارگیل حاوی پروتئین است که عمیقا به تغذیهی موها و پوست سر کمک میکند. همچنین، علاوهبر تسکین نشانههای خشکی پوست سر، کار آبرسانی به موهای وز را نیز انجام میدهد.
این ماسک روغن زیتون برای مو بسیار مفید است و از این ماسک یک بار در هفته استفاده کنید تا موهایی درخشان و بدون وز داشته باشید.