نارگیل یک میوه استوایی است که خواص بسیاری دارد.
درخت نارگیل میتواند در آبوهوای گرمسیری رشد کند و انواع مختلفی نظیر نارگیل سبز، قهوهای و زرد دارد. نارگیل میوه مناطق استوایی است و در تمام نقاط جهان از آن استفاده میشود و اجزای مختلف آن به طور مستقل کاربردهای متفاوت دارد.
به گزارش مجله دلتا؛ این میوه یک منبع مغذی است که بیشتر املاح و ویتامینها را دارد. در این مطلب به خواص نارگیل و آب آن میپردازیم.
مطالعه عادتی است که بهتر است از کودکی در افراد نهادینه شود.
تحقیقات ثابت کرده است کسانیکه عاشق مطالعه هستند بیشتر ورزش میکنند و با اشتیاقتر از کسانی هستند که به روشهای دیگر اوقات فراغت خود را میگذرانند. کتاب خوانها زمان بیشتری را در باشگاه میگذرانند بنابراین از سلامت بیشتری برخوردارند.
به گزارش مجله دلتا؛ آخرین کتابی که خواندهای چه نام داشت؟ اگر برای بهیاد آوردن اسم آخرین کتابی که خواندهاید دچار تردید شدید پس احتمالاً زیاد اهل مطالعهکردن نیستید و از فواید آن بیبهره ماندهاید.
زیاد شنیدهایم که مطالعه بر توانائیهای ذهنی، روحیات و احساسات تاثیرات شگفتانگیزی دارد. تحقیقات و آمارها نشان میدهد افرادی که عادت به مطالعه دارند، از سلامت جسمی و روحی بالاتری نسبت به بقیه برخوردارند. علاوهبر این مطالعه فواید بسیاری نیز دارد که در این مطلب بهصورت فهرستوار به آن اشاره میکنیم.
آمار نشان میدهد که کتاب خوانهای فعال همیشه نسبت به کسانی که مطالعه ندارند فعالیتهای خیریه و داوطلبانه بیشتری دارند. مطالعه از ما انسانهای خوبی میسازد که همیشه آماده کمک و یاری به نیازمندان هستند.
اگر تاکنون اهل مطالعه و یادگیری نبودید، سعی کنید این عادت خوب را در خود بهوجود بیاورید. فراموش نکنید هر عادت خوبی به مرور زمان در انسان نهادینه میشود، پس با تلاش و پیگیری مطالعه کردن را در خود نهادینه کنید.
8 شخصیت سمی را بشناسید و از آن ها دوری کنید
سرکه سیب عضو ثابت اکثر نسخههای درمانی طب سنتی شده و به یقین فواید و خواص آن بسیار زیاد است.
سرکه سیب خواص درمانی بسیاری دارد که در این مطلب به آن میپردازیم.
به گزارش مجله دلتا؛ سرکه سیب علاوهبر خواص درمانی و دارویی، برای گندزدایی منزل و لکهبَری هم مورد استفاده قرار میگیرد. ما در این مطلب فقط از خواص دارویی آن نام میبریم.
تخم کدو ، مفید و سرشار از مواد مغذی
گلاب ؛ نوشیدنی برای رفع عطش روزه داران!
منیزیم برای حفظ ضربان قلب سالم اهمیت دارد. این ماده معدنی به طورطبیعی با کلسیم رقابت می کند و برای تولید انقباض های قلب، ضروری است.
منیزیم یک ماده معدنی است که اغلب در توصیههای تغذیهای نادیده گرفته میشود. در واقع نقش منیزیم در سلامت شما حیاتی است و کمبود آن در بدن میتواند باعث برخی مشکلات شود.
به گزارش مجله دلتا؛ شاید یکی از جدیترین عوارض سلامتی که میتواند توسط کمبود منیزیم ایجاد شود، افزایش خطر حمله قلبی باشد.
منیزیم بهطور طبیعی در مواد غذایی بسیاری وجود دارد اما اکثر مردم، مقدار کافی از این ماده معدنی را دریافت نمیکنند. منیزیم نقش اصلی را در بسیاری از پروسهها و فرایندهای بدنی ایفا میکند.
در ادامه به برخی از عملکردهای منیزم در بدن اشاره میکنیم.
برای سالم ماندن، شما باید همیشه یک مقدار مناسب از کلسیم، منیزیم، ویتامین D و ویتامین K2 دریافت کنید. تمام این ۴ مورد باهم کار میکنند و متعادل نبودن آنها میتواند تهدیدی برای سلامتی از جمله سکته مغزی، سکته قلبی و… باشد.
برخی از منابع رژیمی منیزیم عبارتند از:
از آنجاکه زراعت صنعتی مدرن، خاک را از این قبیل مواد معدنی مانند منیزیم تهی کرده است، مصرف روزانه مکمل منیزیم، منطقی به نظر میرسد. شما میتوانید از قرصهای منیزیم با مشورت پزشک استفاده کنید.
در ادامه به برخی از علائمی که نشان میدهد ممکن است شما به منیزیم بیشتری نیاز داشته باشید، اشاره میشود:
علاوه بر این علائم خفیف که ممکن است بهعنوان نشانههای اولیه کمبود منیزیم در نظر گرفته شوند، علائم شدیدتری نیز میتوانند وجود داشته باشند مانند یبوست، سندروم پای بیقرار، آگورافوبیا (ترس از فضاهای باز)، بیحسی یا سوزنسوزن شدن غیرطبیعی برخی اندام ، تشنج، تغییرات شخصیتی، تپش قلب، فشار خون بالا و…
یادآورمی شویم با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب میتوانید ویتامینها و املاح مورد نیاز بدنتان را تامین کنید.
درمان پوکی استخوان ؛ تغذیه درست را جدی بگیرید
افزایش فیبر در تغذیه باعث می شود که زودتر سیر شویم و چربی و نشاسته مواد غذایی مختلف در روده کوچک کمتر جذب شوند.
توجه عموم مردم به چربی و کربوهیدارت و کالری و پروتئینی که میخورند روزبهروز بیشتر میشود اما یکی از مهمترین مولفههای تغذیه سالم، یعنی فیبر اغلب نادیده گرفته میشود. یک تحقیق جدید نشان میدهد بیشتر مردم دنیا نقش فیبر را نمیدانند و آنرا به میزان کافی نمیخورند.
به گزارش مجله دلتا؛ تحقیق وسیع محققان دانشگاههای اُتاگوی نیوزیلند و داندی اسکاتلند نشان میدهد تغذیهای که حاوی فیبر زیاد باشد احتمال چند عامل مهم مرگ و میر را ١۵ تا ٣٠ درصد کاهش میدهد.
این مطالعه روی ١٣۵ میلیون نفر انجام شده و نشان میدهد تغذیهای که حاوی روزانه ٢۵ تا ٢٩ گرم فیبر باشد، احتمال سکتههای قلبی و مغزی، دیابت نوع دوم و سرطان روده بزرگ و مقعد را در مقایسه با کسانی که فیبر کافی نمیخورند، کاهش میدهد.
محققان همچنین دریافتند که تغذیه مواد دارای فیبر زیاد فشار خون، کلسترول و وزن را هم کاهش میدهد. با اینحال بیشتر مردم دنیا به اندازه کافی فیبر نمیخورند: یعنی کمتر از ٢٠ گرم در روز. البته نقش فیبر در بدن به مراتب بیشتر است.
محققان میگویند ٢۵ گرم فیبر، حداقل میزان مصرفی فیبر در تغذیه روزانه است و بهتر است که روزانه بیش از سی گرم فیبر استفاده شود.
برای درک بهتر میزان فیبر مواد خوراکی توجه کنید که بهعنوان مثال یک هویج 3 گرم، یک کاسه عدسی 4 گرم، یک سیب با پوست 4 گرم و یک برش کلفت نان تست قهوهای دو گرم و یک موز 3 گرم فیبر دارند.
برای افزایش فیبر در تغذیه، سبزی، میوه، حبوبات و بنشن، مغزدانهها و نان یا ماکارونی سبوسدار نه نان و پاستای سفید باید هر چه بیشتر در تغذیه روزانه باشد و میوه و سبزی حداقل یک سوم کل تغذیه روزانه را تشکیل دهد. برخی از دیگر راههای افزایش فیبر عبارتند از: خوردن سیب و سیب زمینی با پوست، خوردن برنج قرمز یا قهوهای به جای برنج سفید، افزودن عدس یا نخود به برخی غذاها یا سالاد. جالب است بدانید آش یکی از بهترین غذاهای ایرانی از نظر فیبر است، زیرا سرشار از بنشن و سبزیهای گوناگون است.
برخی محققان میگویند روی آوردن مردم به رژیمهای کم کربوهیدرات سبب شده آنها از یکی از منابع مهم فیبر مثل نان و پاستای سبوسدار محروم شوند.
افزایش فیبر در تغذیه باعث می شود که زودتر سیر شویم و چربی و نشاسته مواد غذایی مختلف در روده کوچک کمتر جذب شوند.
پیشگیری از دیابت و چاقی با خوردن سبزیجات
تخم کتان ، دانه های کوچک سلامتی