طرز تهیه کوکوی اسفناج، ساده و سریع و خوشمزه

کوکو اسفناج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است. کوکوی اسفناج از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد.
کوکوی اسفناج

کوکوی اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار مغذی ایرانی است. دلیل مغذی و سالم بودن این کوکوی خوشمزه و محبوب، به‌خاطر وجود اسفناج و خواص زیاد این سبزی است. اسفناج حاوی مواد معدنی چون ویتامین A، کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، پروتئین و… است. از این رو این مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در اسفناج باعث حفظ سلامتی قلب، درمان بی‌خوابی، خواص ضد سرطان و ضد التهاب، رفع کم‌خونی، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت بینایی و… خواهد شد. با ما در مجله دلتا همراه باشید.

الان که فصل اسفناج است، کوکو اسفناج را می‌توانید در منزل به راحتی و در زمان کمی تهیه و طبخ نمایید. مواد طبخ این کوکو برای ۶ نفر بوده که می‌توانید مقدار مواد را کم و یا زیاد کنید.

مواد لازم

تخم‌مرغ: سه عدد
آرد: دو قاشق غذا خوری
اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
پیازچه (دلخواه): یک عدد
زرشک و گردو: به میزان لازم (برای تزئین)

طرز تهیه

ابتدا اسفناج‌‌ها را شسته و سپس آن‌ها را روی حرارت کم بگذارید تا کمی بپزند و نرم شود. پس از اینکه اسفناج‌ها نرم و آب آن گرفته شد، آن‌ها را ریز خرد کنید. (در صورتی که دوست داشته باشید می‌توانید پیازچه‌‌ها را هم خرد و در این مرحله با اسفناج‌ها مخلوط کنید.) تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی نسبتا بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید. (خوب هم زدن تخم‌مرغ‌ها به پف کردن کوکو کمک می‌کند.)

سپس آرد را به تخم‌مرغ‌ها اضافه و آن را خوب مخلوط کنید تا گلوله نشوند. پس از اینکه خوب مخلوط شد، اسفناج‌ها را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. کمی روغن را در ماهی‌تابه ریخته و پس از داغ شدن روغن، مایع کوکو را کف آن پهن کرده و با پشت قاشق روی آن را صاف و یک‌دست کنید و روی شعله متوسط بگذارید. طرز تهیه کوکوی پیازچه را در مجله بخوانید که شبیه کوکوی اسفناج است.

پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، کوکو را به شکل دلخواه برش دهید. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتر خورشت آلو اسفناج، اصیل و مجلسی را بخوانید.

دسر قهوه و شیر، طعمی متفاوت و جذاب

دسر قهوه و شیر نوعی ژله است که از لایه‌های ژله قهوه و ژله شیری تشکیل می‌شود. این دسر شباهت زیادی به ژله قهوه و نارگیل دارد. اما به جای شیر نارگیل در آن از شیر پر چرب معمولی و شیر عسلی استفاده می‌شود.
دسر قهوه و شیر

دسر قهوه و شیر یک نوع دسر ژله‌ای لایه‌لایه بوده که از ترکیب قهوه و شیر درست می‌شود. این نوع دسر بسیار معروف و پرطرفدار است و می‌توانید به راحتی و سریع در منزل آن را آماده و سرو کنید. افرادی که طرفدار قهوه هستند نیز می‌توانند برای تنوع دادن در نوشیدنی خود، این دسر را نیز امتحان کنند. طعم شیرین این دسر که با مواد دیگر چون شیر عسلی و پودر ژلاتین نیز مخلوط می‌شود بسیار عالی و متفاوت است. این دسر را می‌توانید به صورت چند لایه نیز آماده و سرو کنید که البته زمان بیشتری نیز طول خواهد کشید. بعد از آماده شدن لایه ژله شیر می‌توانید مخلوط قهوه را نصف کرده و مجددا بعد از لایه ژله شیر، قهوه را اضافه کنید. با ما در این بخش از مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • قهوه: یک پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • شیر عسلی: نصف پیمانه
  • پودر ژلاتین: ۷ گرم یا یک قاشق غذاخوری یا چهار ورق ژلاتین
  • آب جوش: نصف پیمانه

 طرز تهیه

  • ابتدا پودر ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. یا ورقه‌های ژلاتین را داخل آب جوش بگذارید.
  • سپس ظرفی که می‌خواهید دسر را داخل آن بریزید در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  • قهوه را آماده کنید و بگذارید تا دم بکشد.
  • سپس قهوه را با شکر شیرین کنید.
  • در یک ظرف جداگانه شیر و شیر عسلی را ترکیب کنید.
  • مخلوط ژلاتین را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • نصف ژلاتین را به قهوه و نصف دیگر را به شیر اضافه و مخلوط کنید.
  • سپس یک ظرف شیشه‌ای و یا کاسه آماده کنید.
  • ژله شیر را در ظرف بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  • سپس ژله قهوه را روی لایه اول سفت شده ژله شیر بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  • برای تزئین این دسر می‌توانید از کمی خامه استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: اگر می‌خواهید دسر ساده‌ای را یاد بگیرید، کیک گردویی، بدون فر، آسان و سریع را بخوانید.

پیتزای بادمجان ایتالیایی، طعمی خوشمزه و متفاوت

پیتزای بادمجان یکی از انواع پیتزاهای ایتالیایی است که روش پخت ساده و سریعی دارد و به راحتی در منزل قابل تهیه است.
پیتزای بادمجان

در این بخش از مجله دلتا طرز تهیه پیتزای بادمجان فست‌فود خوشمزه و لذیذ را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار خواهیم داد که امیدواریم از تهیه این نوع پیتزا نهایت بهره را ببرید.

پیتزای بادمجان از انواع پیتزاهای ایتالیایی خوشمزه است و شما می‌توانید این نوع پیتزا را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید. برای طرز تهیه پیتزا بادمجان روش‌های مختلفی وجود دارد. همچنین شما می‌توانید در دستور تهیه این نوع پیتزا از ذرت و فلفل دلمه‌ای و قارچ و برگ ریحان و … استفاده نمایید.

مواد لازم

  • بادمجان کوچک: یک عدد
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و آویشن: به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا تازه: ۲۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • برگ ریحان تازه: مقداری
  • گوجه‌فرنگی کوچک: یک عدد
  • سس گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • خمیر پیتزا آماده
  • آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان

طرز تهیه

ابتدا گوجه‌فرنگی و بادمجان را بشویید سپس پوست بادمجان و گوجه‌فرنگی را بگیرید و آن‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. درون تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و بادمجان‌ها را سرخ نمایید. سپس روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.

یک قاشق سس گوجه‌فرنگی را روی خمیر پیتزا بریزید. توجه داشته باشید که حدود یک یا دو سانت از هر طرف خمیر باید بدون سس باشد. بادمجان‌های سرخ شده را به صورت یکسان روی خمیر بچینید و پنیر موزارلای تازه را صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس برش‌ها را روی خمیر قرار بدهید و مقداری از پنیر پارمزان را روی پیتزا بپاشید.
گوجه‌فرنگی‌های حلقه‌ای خرد شده را روی پیتزا بچینید و مقداری فلفل و نمک و آویشن روی پیتزا بپاشید و برگ‌های ریحان را هم روی پیتزا قرار دهید. سپس کمی روغن زیتون روی پیتزا بریزید. نوع دیگری از غذای بادمجانی را هم می‌توانید در مطالب مجله بخوانید.

مرحله آخر

در این مرحله از طرز تهیه پیتزای بادمجان، خمیر را درون سینی فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید تا پیتزا به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته و پنیر روی پیتزا ذوب شود. پیتزا را از فر بیرون بیاورید و مقداری پودر پنیر پارمزان روی آن بپاشید. سپس پیتزا را برش بزنید و برش‌های پیتزا را درون ظرفی مناسب برای سرو بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: مطلب سالاد روسی، یک سالاد خوشمزه و جذاب را بخوانید.

سوپ با جو پرک، ساده و سریع

سوپ جو، سوپی خوشمزه و آسان است که سریع آماده می‌شود. برای مهمانی‌ها و مجالس بسیار مناسب است و طعمی عالی و بافتی لطیف دارد.
سوپ جو پرک

امروز در مجله دلتا قصد داریم دستور خوشمزه‌ترین و آسان‌ترین و بی‌دردسر‌ترین سوپ جو را برای شما آموزش دهیم که هم برای یک شام سبک خوب است و هم برای پیش‌غذای مهمانی‌ها مناسب به شمار می‌رود. در ضمن سلامت شما را در هر شرایطی حفظ می‌کند. با ما همراه باشید تا دستور پخت این سوپ جو پرک ساده و خوشمزه را با هم بخوانیم.

مواد لازم

  • ۵۰ گرم جو پرک
  • یک عدد هویج
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه
  • یک عدد پیاز
  • ۵۰ گرم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • چهار پیمانه آب

طرز تهیه

۱. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب را اضافه کنید.

۲. هویج را نگینی خرد و با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه نمایید.

۳. نمک و فلفل را هم در همین مرحله اضافه کنید.

۴. حالا آب را داخل قابلمه بریزید. مقدار آب باید تا اندازه‌ای باشد که دو بند انگشت بالا‌تر از سطح مواد سوپ را بپوشاند. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید حداقل یک ساعت آرام بپزد تا جا بیفتد.

۶. در نهایت سوپ را داخل ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزئین کنید.

برای آشنایی با پیش‌غذاهای ساده که شبیه سوپ جو پرک باشند، طرز تهیه سالاد روسی را در مجله بخوانید.

خواص جو پرک

جو دو سر پرک مملو از آنتی‌اکسیدان است که برای حفظ سلامتی بدن بسیار مفید هستند. آنتی‌اکسیدان‌ها برای هر رژیم غذایی سالمی ضروری به نظر می‌رسند. آن‌ها از بدن در برابر مولکول‌های مضری به نام رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. این آنتی‌اکسیدان‌ها حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیاری هستند (مانند ویتامین E و C و سلنیوم معدنی).

پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتر طرز تهیه بلغور پلو، غذای لذیذ و محلی خراسان را بخوانید.

طرز تهیه حلوا مجلسی و خوشمزه با شیره انگور

حلوای شیره انگور یکی از حلواهای بسیار خوشمزه و سالم است. که به جای اضافه کردن شربت به آرد، این بار با شیره انگور این حلوا را درست می‌کنند.
طرز تهیه حلوا با شیره انگور

برای تهیه حلوا دستورهای مختلفی وجود دارد. بعضی‌ها آرد را کاملا سرخ می‌کنند تا به رنگ قهوه‌ای تیره دربیاید، برخی با خرما آن را شیرین می‌کنند و بعضی دیگر با اضافه کردن مغزها به حلوای خود آن را به یک عصرانه مقوی تبدیل می‌نمایند. ما در این بخش از مجله دلتا طرز تهیه حلوا با شیره انگور را به شما آموزش می‌دهیم. حلوایی با طعم متفاوت که شیرینی اندکش آن را خوش‌خوراک‌تر می‌کند.

مواد لازم

  • آرد سفید: دو لیوان
  • شیره انگور: یک لیوان
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • روغن: نصف لیوان

طرز تهیه

ابتدا آرد‌ها را دوبار الک کنید. سپس یک تابه پهن را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید. آردها را در تابه بریزید و مرتب هم بزنید. بعد از ۱۰ دقیقه و با شروع تغییر رنگ دادن آرد، حرارت را کمتر کنید و به هم زدن ادامه دهید.

آردها را به حال خود رها نکنید؛ چون تنها در چند لحظه ثابت روی اجاق ماندن، احتمال سوختن آردها وجود دارد. مرتب هم بزنید و زیر رو کنید تا یک‌دست پخته شوند و به رنگ قهوه‌ای در بیایند.

بعد از قهوه‌ای شدن آردها (نه چندان تیره)، کره را در تابه بریزید و با پشت کفگیر چوبی روی کره بکشید تا با آردها ترکیب شود. سپس روغن را اضافه کنید. وقتی روغن، کره و آردها خوب با هم ترکیب شدند، شیره انگور را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. با پشت کفگیر روی حلوا بکشید و دوبار مخلوط کنید تا خوب با آرد مخلوط شوند.

مرحله آخر

وقتی حلوای یک‌دستی آماده شد، آن را در یک ظرف لبه کوتاه بریزید و صاف کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. می‌توانید حلوا را پس از خنک شدن به شکل لوزی برش دهید یا اینکه روی آن را با پودر نارگیل یا خلال پسته و بادام تزئین کنید.

حلوا با شیره انگور که در این مطلب طرز تهیه‌اش را یاد گرفتید، کم‌چرب و کم شیرین است. در صورت تمایل، برای شیرین‌تر شدن می‌توانید روی آن را با پودر قند ساییده شده تزئین کنید.

خاصیت شیره انگور

شیره انگور یکی از فرآورده‌های انگور است که از آب انگور به دست می‌آید و بسیار مفید و پر خاصیت است. شیره انگور کالری بیشتری نسبت به انگور دارد و مصرف میزان کمی از آن انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. این شهد ویتامین‌های A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و کلسیم دارد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب کیک گردویی، بدون فر، آسان و سریع را بخوانید.