سوپ سیب زمینی رژیمی یکی از انواع سوپهای گیاهی خوشمزه و معروف است. این پیشغذای خوشطعم و پر خاصیت را میتوانید با انواع سبزیجات خوشعطر و همچنین گوشت سفید طبخ نمایید. ترکیب این مواد مختلف برای طبخ و آمادهسازی این سوپ خوشمزه و پر طرفدار بسیار عالی و باب سلیقه اکثر افراد خواهد بود. از این رو میتوانید این پیشغذای ساده و راحت را در فصل پاییز و زمستان طبخ و سرو نمایید و از طعم عالی آن لذت ببرید. با ما در مجله دلتا همراه باشید تا دستور پخت این سوپ ساده را کنار هم یاد بگیریم.
دستور پخت سوپ سیب زمینی رژیمی گیاهی است، اما میتوانید با توجه به ذائقه غذایی خود، کمی گوشت مرغ نیز در هنگام طبخ به مواد سوپ اضافه نمایید. با مقدار موادی که در این دستور پخت بیان شده است، میتوانید این سوپ را برای ۴ نفر تهیه کنید.
پیشنهاد مطالعه: دستور پخت سوپ با جو پرک، ساده و سریع را بخوانید.
دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکمپر از خوشمزهترین نوع دلمه است، این غذا را میتوان در دسته پیشغذاها و یا فینگرفودها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است. به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب میشوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص دادهاند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید. در این بخش از مجله دلتا با ما همراه باشید.
دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطانها در بدن نقش دارد. بهعلاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماریهایی از جمله دیابت، کمخونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوانها اثرگذار است. باید در تهیه قارچ برای این نوع غذا، قارچهای متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید.
قارچ: نیم کیلوگرم
سینه مرغ: یک عدد
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
فلفل دلمهای: یک عدد
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
سس گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آرد: سه قاشق غذاخوری
شیر: یک پیمانه
کره: ۵۰ گرم
پیشنهاد مطالعه: اگر به غذاهای فستفود علاقه دارید پیتزای بادمجان ایتالیایی، طعمی خوشمزه و متفاوت را در مجله ببینید.
لوبیا کباب معمولا بهعنوان صبحانه در قهوهخانههای سنتی رشت سرو میشود. البته این غذا را در وعدههای مختلف روز هم میتوان میل کرد. هر دو جزء تشکیل دهنده این غذا یعنی کباب و خوراک لوبیا به صورت جداگانه آماده میشوند. سپس در هنگام سرو، تکههای گوشت کباب شده به خوراک لوبیا اضافه میشوند. با طرز تهیه صبحانه محبوب گیلانیها، لوبیا کباب رشتی همراه مجله دلتا باشید.
ابتدا خوراک لوبیا را آماده میکنیم. برای رفع نفخ لوبیا، آن را از شب قبل در آب خیس کنید. لوبیاهای خیس کرده را به همراه چهار لیوان آب، داخل یک قابلمه متوسط بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا لوبیا به آرامی بپزد. یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
پس از اینکه پیازها تغییر رنگ دادند و طلایی شدند، نصف آنها را بردارید و کنار بگذارید. حالا دو حبه سیر و یک عدد گوجهفرنگی را خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. همه مواد را خوب تفت دهید. سپس مواد را به لوبیای در حال پخت اضافه نمایید. یک عدد سیبزمینی را نصف و به لوبیا اضافه کنید.
پس از اینکه سیبزمینیها پخته شد، آنها را از قابلمه خارج کنید. سپس با استفاده از یک چنگال آن را له کنید. سیبزمینی لهشده را به پیاز سرخ شده باقیمانده در ماهیتابه اضافه کنید. آنها را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه تفت دهید. دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی اضافه کنید و هم بزنید. اکنون مواد داخل ماهیتابه را به قابلمه خوراک اضافه کنید.
پس از اضافه کردن مواد به خوراک، حرارت شعله را کم کنید و بگذارید تا خوراک به آرامی بپزد. برای جا افتادن کامل خوراک لوبیا لازم است تا حدود یک ساعت و نیم روی حرارت معمولی بپزد. در همین حین، کباب چنجه را آماده کنید. تکههای چنجه را با کمی نمک و فلفل و پیاز رندهشده مزهدار کنید و به سیخ بکشید. پس از اینکه خوراک جا افتاد، چنجهها را روی منقل کباب کنید. خوراک لوبیا را داخل ظرف مورد نظر بکشید و همراه با کباب چنجه داغ نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ، مطلب خورشت آلو اسفناج، اصیل و مجلسی را مطالعه کنید.
نان کندو یک نوع نان محلی و خوشمزه عربی است که میتوانید خیلی راحت و سریع آن را در منزل طبخ و سرو کنید. دلیل نامگذاری این نان بهخاطر شباهت ظاهری آن به کندوی زنبور عسل است. میتوانید از انواع خوراکیها چون شکلات، گردو، مارمالاد، عسل و… برای مغز نان کندو استفاده کنید. همچنین میتوانید با آماده کردن مواد گوشتی برای مغز نان کندو، این نان را بهعنوان پیشغذا و عصرانه نیز سرو کنید. با ما در مجله دلتا همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه کیک گردویی، بدون فر، آسان و سریع را بخوانید.
خوراک ماهیچه مجلسی یکی از غذاهای اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانیهای خاص سرو می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولا به همراه پلو و یا باقلاپلو سرو می شود که البته میتوان جزو غذاهای دشوار و زمانبر نام برد. ما در این بخش از مجله دلتا طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی و خوشمزه اما در عین حال، راحت و ساده را به شما آموزش میدهیم.
این خوراک خاص و عالی را میتوانید هم در مهمانیها و مجالس رسمی سرو نمایید و هم در روزهای عید و برای پذیرایی در اعیاد آماده کنید. باقلا پلو نیز یکی دیگر از پلوهای محبوب ایرانی است که ترکیب آن با گوشت تازه و طعمدار کردن مخصوص آن بسیار عالی و ویژه خواهد شد. از این رو میتوانید با صرف زمان متوسط و معقول، یک غذای عالی و خاص برای مهمانان خود تدارک ببیند.
پیشنهاد مطالعه: خوراک ماهیچه مجلسی را با هم خواندیم. اگر دوست دارید غذاهای ایرانی بیشتری را یاد بگیرید، طرز تهیه بلغور پلو را در مجله بخوانید.